Kweeklamp, LED TL-buizen van 9 tot 18 watt

T8 LED TL-buis plantenverlichting
Met dezelfde T8 TL-buizen die u nu gebruikt als kweekverlichting voor het zaaien of de kweek kunt u gemakkelijk overschakelen tot de LED-buis en verder gaan met kweken met dezelfde armatuur. Deze T8-buizen kunnen in de gewone houder geplaatst worden met de standaard lengtes van 60, 90, 120 en 150 cm. Vervang niet de gehele lamp, vervang alleen de plantenverlichting.

N.B.: bij het installeren van de LED buis, moet u de starter aan het einde van de armatuur losschroeven. Als de starter niet wordt verwijderd voordat de nieuwe buis wordt gemonteerd, worden dioden aan een te grote spanning blootgesteld en de lamp gaat kapot.
LED-buizen zijn niet compatibel met elektronische voorschakelapparatuur, maar vereisen een magnetische weerstand of dat u de weerstand van de huidige armatuur verwijdert. Gezien de buizen eigen drivers hebben kunt u deze rechtstreeks, zonder weerstand, op 230 volt aansluiten. Weet u niet of de weerstand magnetisch is kunt dit meestal bepalen door te kijken hoe een gewone TL-buis aan gaat. Knippert deze eerst, dan heeft het met alle waarschijnlijkheid een magnetische weerstand in de armatuur.

TL-kweekverlichting met het beste licht

krijgt u met onze geoptimaliseerde kweeklamp. In tegenstelling tot andere LED Kweeklampen hebben wij die golflengtes uitgekozen die het pigment van de planten het best beïnvloeden. Bij de meeste andere fabrikanten wordt een veel groter gedeelte rode golflengtes gebruikt dan bij ons, om te compenseren voor het verkeerde spectrum. Hierdoor is het licht ongunstig voor de planten en onaangenaam voor het oog.
Met onze kweeklampen krijgt u een mooie verdeling van zowel rood als groen licht. Dit bevordert het pigment van de planten, zoals we in de rubriek ‘Kweeklamp info’ in het menu bewijzen. Maar deze combinatie is ook de basis voor het witte licht dat het gemakkelijk maakt om de kleuren te onderscheiden en het veel prettiger maakt om er naar te kijken.

Plantenverlichting met groen licht

bevordert de aanmaak van anthocyaan, wat de planten smaak en kleur geeft. Dit wordt ook beschreven onder de rubriek ‘Kweeklamp info’ in het menu.
Kweekt u iets dat voor de consumptie bedoelt is, dan is het van groot belang dat ook het groene licht aanwezig is, omdat anthocyaan op vele wijzen geassocieerd is met onze gezondheid.Er zijn 0 beoordelingen voor dit product

LED Kweeklampen

GU10, MR16 5w
E14 5w
E27 6w
E27 9w
E27 12w
T8 TL-verlichting 9-18w
Rails 18w-36 w
E40 40W
E40 60W
Plantenverlichting 30w
Plantenverlichting 60w

Kweeklampen Info
Kleuren, LED en planten
Groei 4w vs 10w
Groei 60w vs 90w UFO

Winkelwagen (0)

Neem contact

Veilige betalingen met Payson

Bitcoin (BTC) and Litecoin (LTC) is accepted here