LED E14 5 watt plantenverlichting

E14 LED spotlight kweeklamp

Hetzelfde model als het E27 6 watt model, maar in plaats daarvan met een E14 sokkel. Aangezien de meeste lampen voor de ramen een E14 sokkel hebben passen deze uitstekend als extra verlichting voor bloemen en planten in de vensterbank.

Evenals onze andere kweeklampen hebben deze geen ventilator en zijn daarmee geluidloos.

De beste kweeklampen met Gemma

Aangezien alle golflengtes in onze kweeklampen zijn geoptimaliseerd voor de verschillende pigmenten van de planten garanderen wij u de best mogelijke groei met LED. Andere fabrikanten van LED-plantenlampen maken gebruik van standaard, massa geproduceerde licht emitterende dioden die niet volledig compatibel zijn. Hierdoor moeten zij compenseren voor het rode licht, met een verhouding tussen rood en blauw dat 8:1 bedraagt. Bij het gebruik van 8 keer meer rood licht dan blauw licht wordt dit met name vermoeiend voor de ogen, maar is eveneens erg moeilijk om bij te werken omdat primair rood licht wordt gereflecteerd.
Onze kweeklampen maken daarom gebruik van de ratio 1:1 tussen rood en blauw, waardoor het licht veel meer een wit licht benaderd dan bij onze concurrenten.

Groen licht voor planten

Wij hebben tevens groen licht geïntegreerd in onze lampen. Daar zijn twee redenen voor, het groene licht helpt met de ontwikkeling van anthocyaan, maar ook in combinatie met rood en blauw, schept het de basis voor wit licht.
Klik hier voor meer informatie over de verschillende kleuren van licht en de manier waarop deze betrekking hebben op ons en de planten.

Dit product is uit productie


Rood, Groen, Blauw
3, 1, 1 Watt
Brandtijd
50 000 uur
Verlichtingssterkte, 1m
2300 Lux
Stralingshoek
45°
Sokkel
E14
Dimensies Ø, H
49mm, 77mm
Gewicht
0.8 kg
Garantie
2 jaar
Gebruikskosten
0.41 € / per jaar, 15 Cent/Wh, 18 uren/dagen
Keurmerk
CE, RoHS