Kweeklamp E27 12 watt

Kweeklamp, E27 LED spotlight 12 watt

Geluidloze grotere spotlight kweeklamp.

Deze kweeklamp maakt eveneens gebruik van een zware aluminium heatsink om de dioden effectief af te koelen, in plaats van zoemende en vervelende ventilatoren. De kweeklamp past uitstekend als binnenhuis verlichting voor de kleine kruidenteelt of als extra licht voor uw wat grotere kamerplanten wanneer u het zonnelicht wilt verlengen tijdens de donkere wintermaanden. Met het lage energieverbruik kunt u helemaal vergeten dat deze in gebruik is en het hele jaar genieten van uw planten.

Met geoptimaliseerd licht in de kweeklamp

krijgen uw planten wat ze nodig hebben, terwijl u kunt genieten van alle kleurschakeringen van de planten door het gebruik van de lichtcombinatie van rood, blauw en groen. Wanneer u al eerder LED Kweeklampen heeft gebruikt weet u hoe lastig het kan zijn om te kijken naar normale LED kweeklampen, omdat deze ongewone proporties van het rode en blauwe licht gebruiken en dat resulteert in iets dat doet denken aan cerise-roze. Als het groene licht niet inbegrepen is, weerspiegelen de planten het volledige spectrum niet en vele kleuren zijn niet te zien. Dit zorgt ervoor dat gewone LED kweekverlichting niet alleen vervelend is om naar te kijken, maar eveneens moeilijkheden geeft bij de teelt omdat u van alle kleurschakeringen gebruik moet maken om te oordelen of een plant gezond is en goed groeit. Wilt u meer lezen over kleurenverlichting en demonstraties zien, klik dan op ‘Kleur Recovery’ in het menu onder ‘Kweeklamp info’.

Groen licht

heeft ook invloed op de planten, zelfs al heeft het geen direct effect op de aanmaak van chlorofyl.
Meer informatie over wat groen licht doet vindt u onder de rubriek ‘Kweeklamp info’ in het menu, waar u ook testen tussen onze lampen en de normale LED kweeklampen kunt bekijken.

Dit product is uit productie

Rood, Groen, Blauw
6, 3, 3 Watt
Brandtijd
50 000 uur
Verlichtingssterkte, 1m
3600 Lux
Stralingshoek
45°
Sokkel
E27
Dimensies Ø, H
120mm, 126mm
Gewicht
0.4 kg
Garantie
2 jaar
Gebruikskosten
0.97 € / per jaar, 15 Cent/Wh, 18 uren/dagen
Keurmerk
CE, RoHS