Kweeklamp E27 7 watt

Kweeklamp, E27 LED spotlight 7 Watt

Kleine en geluidloze spotlight kweeklampen.

In plaats van gebruik te maken van rumoerige en storende ventilatoren voor koeling van de lamp, zoals andere fabrikanten hebben, gebruiken wij in plaats daarvan een sterk aluminium scherm dat effectief de hitte, die door de dioden gecreëerd wordt, wegleidt. Deze kweeklamp is uitermate geschikt voor het onderhoud van kamerplanten het hele jaar door en is voldoende voor een paar kleinere planten in de vensterbank.

Het licht is geoptimaliseerd

voor zowel de planten als aangenaam om naar te kijken. Door de combinatie van rood, blauw en groen licht worden alle kleuren van de plant benadrukt, in tegenstelling tot andere LED kweeklampen waar de verhouding tussen de golflengtes een onaangenaam licht creëert waardoor het voor de teler moeilijker wordt om alle kleuren van de planten te onderscheiden. Dit is natuurlijk van enorm belang voor degene die extra verlichting wil voor de bloemen, maar ook voor die telers die moeten kunnen onderscheiden hoe ver een plant in zijn ontwikkeling is gekomen. U kunt meer hierover lezen en tevens kleurdemonstraties zien in het menu ‘Kleur Recovery’.

Teelt u bloemen of groente

lees dan ook de gegevens over hoe groen licht de planten beïnvloedt. U vindt meer informatie hierover op dezelfde pagina als de kleur vergelijkingen. Op dezelfde pagina kunt u tevens resultaten zien van en documentatie vinden over kweektesten tussen Gemma kweeklampen en gewone LED kweekverlichting.


E27, 7 Watt spotlight
39 EUR

Rood, Groen, Blauw
3, 2, 2 Watt
Brandtijd
50 000 uur
Verlichtingssterkte, 1m
3200 Lux
Stralingshoek
45°
Sokkel
E27
Dimensies Ø, H
95mm, 100mm
Gewicht
0.2 kg
Garantie
2 jaar
Gebruikskosten
0.57 € / per jaar, 15 Cent/Wh, 18 uren/dagen
Keurmerk
CE, RoHS