9 watt E27 Kweeklamp

9 Watt E27 LED spotlight kweeklamp

Een tussenalternatief voor onze 6 en 9 watt kweeklampen.
Deze kweeklamp is ook zonder ventilator en daarmee geheel geluidloos, precies zoals onze andere lampen. Dit is een groot verschil met andere kweekverlichting waarbij het meestal nodig is om de dioden gekoeld te houden met ventilatoren.
Wij gebruiken echter zware metalen schermen die heel effectief de warmte van de lamp wegleiden.

LED voor planten

maakt het mogelijk om golflengtes te optimaliseren. Dit betekent dat de golflengtes die de plant het meest beïnvloeden kunnen worden geselecteerd en daarmee de lamp zo effectief en zuinig mogelijk te maken. In tegenstelling tot andere fabrikanten van LED Kweeklampen kiest Gemma ervoor om alle golflengtes te optimaliseren. Meer informatie hierover vindt u onder ‘Kweeklamp info’ in het menu.

Spotlight voor geringe teelt of kamerplanten

Een kweeklamp die goed werkt voor zowel kleinere teelt en kamerplanten.

Net zoals onze andere lampen heeft deze ook groen licht dat het mogelijk maakt voor de teler om alle kleuren goed te onderscheiden van de planten. Andere LED Kweeklampen maken geen gebruik van deze groene golflengten en hebben bovendien een onevenredige verhouding tussen rood en blauw licht. Hierdoor wordt het niet alleen moeilijk om te telen, maar het is ook vermoeiend voor de ogen. Meer informatie vindt u eveneens onder de rubriek ‘Kweeklamp info’.

Dit product is uit productie

Rood, Groen, Blauw
4, 2, 3 Watt
Brandtijd
50 000 uur
Verlichtingssterkte, 1m
3400 Lux
Stralingshoek
45°
Sokkel
E27
Dimensies Ø, H
95mm, 110mm
Gewicht
0.4 kg
Garantie
2 jaar
Gebruikskosten
0.73 € / per jaar, 15 Cent/Wh, 18 uren/dagen
Keurmerk
CE, RoHS