5 watt GU10 en MR16 LED Kweeklamp

5 watt GU10, MR16 LED spotlight kweeklamp

Kleine spotlights voor diegene die behoefte hebben aan licht voor hun GU10 of MR16 houder.

Deze plantenlampen zijn speciaal ontworpen voor de light rail of plafondlamp binnenshuis, om exact de planten te kunnen verlichten langs een muur of rondom in een kamer. Deze lampen hebben in tegenstelling tot onze andere lampen een veel smallere straalkast en kunnen daarom hoog opgehangen worden. Deze lampen worden niet aanbevolen voor een hoogte lager dan 2 meter van de vloer.

Gezellig licht en goed voor de bloemen

Aangezien de kweeklamp uit 5 LED’s bestaat die allemaal op 1w gaan, is het niet mogelijk dit gelijkmatig over drie verschillende kleuren te verdelen, daarom hebben wij gekozen voor 3 rode, 1 blauwe en 1 groene, wat de lamp een beetje meer kracht aan de bloemen geeft en tevens een warmer licht verspreidt dan onze andere kweeklampen.

Groen licht

In tegenstelling met conventionele LED-verlichting maakt Gemma gebruik van groene golflengtes. De golflengtes zijn nodig voor verschillende redenen. Een van de hoofdredenen is dat de kleuren van de plant er beter uitkomen omdat groen, blauw en rood de basis zijn voor wit, dat wil zeggen een complete en correcte representatie van de kleur. Maar het helpt de planten ook met het ontwikkelen van Anthocyaan, dit is het pigment dat de kleurstoffen van de planten vormt en daarom essentieel is voor het kweken van mooie bloemen.

Dit product is uit productie

Rood, Groen, Blauw
3,1,1 Watt
Brandtijd
50 000 uur
Verlichtingssterkte, 1m
230 Lux
Stralingshoek
45°
Sokkel
GU10, MR16
Dimensies Ø, H
49mm, 64mm.
Gewicht
0.8 kg
Gebruikskosten
0.41 € / per jaar, 15 Cent/Wh, 18 uren/dagen
Keurmerk
CE, RoHS