Kweeklamp 30 watt

30 watt LED Kweeklamp en kweekverlichting

Een broertje van onze 60w LED plantenverlichting met zijn kleinere scherm. Deze lamp is eveneens geheel geluidloos en wordt gekoeld met siliconen gel door zijn sterke aluminium scherm. De lamp gebruikt, met zijn 30 watt, minder energie maar is nog steeds erg effectief en een uitstekende keus voor uw planten en de kweek.

In tegenstelling tot ander LED plantenverlichting die vaak een onaangenaam licht hebben met een dominante rode kleur kunt u deze lamp zonder probleem in uw woonkamer of andere open ruimte plaatsen zonder dat dit storend wordt gevonden. De rode, blauwe en groene golflengtes zijn voornamelijk gekozen voor optimalisering van het pigment van de plant, maar de combinatie van deze golflengtes is tevens de basis voor wit licht, dat alle kleuren van de plant duidelijk doet voorkomen.

Dankzij de keuze van een beperkte lichthoek wordt de spreiding van het licht tegengegaan en krijgt de plant zoveel mogelijk licht. Hierdoor ontstaat er zo min mogelijk strooilicht buiten de omgeving waar de planten staan.

Gemma’s LED kweeklamp met een hoek van 45 graden is genoeg voor een oppervlakte van ongeveer 1 vierkante meter (m2) en de kweeklamp met een hoek van 90 graden is genoeg voor 3 m2.

Kies de juiste lichthoek voor uw planten

Er bestaan twee verschillende varianten LED kweeklampen, afhankelijk aan waar de lampen voor gebruikt worden. De twee verschillende kweeklampen worden met een lichthoek van 45 en 90 graden verkocht. De 45° lamp is meer geschikt als kweeklamp voor onderhoud omdat deze een grotere oppervlakte kan bedekken.

De enige voorwaarde voor het kiezen van de kweeklamp met 90° licht is als u kweekt in een beperkte ruimte, waar de behuizing het licht laat reflecteren. In dit geval krijgt u een meer gelijkmatige verdeling van het licht over het hele werkterrein.

Verlichting binnenshuis of in een kas

Is mogelijk met onze 30w kweeklamp, precies zoals met onze 60w lamp die eveneens IP65-geclassificeerd zijn.

Dit product is uit productie

Rood, Groen, Blauw
13, 12, 5 Watt
Brandtijd
50 000 uur
Stralingshoek
45 ° & 90 °
Sokkel
Geen
Dimensies
30 Watt (45°): 225mm, 185mm, 159mm
30 Watt (90°): 225mm, 185mm, 159mm
Gewicht
4 kg
Garantie
2 jaar
Gebruikskosten
5.83 Cent/Wh, 15 Cent/Wh, 18 € / per jaar
 
3.89 Cent/Wh, 15 Cent/Wh, 18 € / per jaar
Keurmerk
CE, RoHS, IP65