Krachtige schijnwerper 60 watt

LED Kweeklamp 60 Watt

Helemaal stil met een grote punch!
In plaats van het gebruik van ventilatoren voor de afkoeling zoals andere LED kweeklampen, gebruiken wij een siliconen gel die effectief de hitte van de dioden wegvoert.
Zowel warmtelampen als LED, geschikt voor de kweek, van soortgelijk kaliber, hebben of te veel licht of een onaangenaam licht om binnenshuis te kunnen gebruiken in een woonkamer.


Voor onze 60 watt kweeklamp is dit echter geen probleem en deze kan gemakkelijk vrij staan zonder dat het licht onaangenaam voor de ogen wordt, dankzij de keuze van de golflengtes en de hoek van het licht. Deze kweeklamp kan prima binnenshuis gebruikt worden, maar is ook goedgekeurd voor buitenshuis. Hierdoor is de verlichting gemakkelijk in een kas te plaatsen als u extra verlichting wilt toevoegen om bijvoorbeeld het kweekseizoen te verlengen.

Deze kweeklamp wordt geleverd met robuuste beugels, zodat deze veilig kan worden opgehangen, en met een monteer kabel zonder stekker. De stekker wordt later door de klant zelf gemonteerd.
Genoeg voor een oppervlakte van 1-2 m2.

Kweekverlichting voor een optimale groei

met deze krachtige kweeklamp.
Zoals onze andere lampen heeft ook deze kweeklamp rood, blauw en groen licht om het pigment in de plant te bevorderen terwijl de combinatie van licht ook de kleuren in de plant bevorderen.
U kunt meer lezen over deze lamp en foto's bekijken van de vergelijkingstest die wij gedaan hebben met deze kweeklamp en kweeklamp UFO LED 90 watt onder het kopje "info" in de menu. Onze kweeklamp gaf niet alleen beter resultaat met 30 minder watt, hij maakt ook geen lawaai zoals andere lampen. De UFO LED lamp is geen uitzondering omdat hij meerdere fans heeft die non-stop draaien om de verlichting koel te houden. De UFO-lamp geeft ook, zoals andere LED kweekverlichting, een ongemakkelijk licht vanwege de onevenredige verdeling van de kleuren. Om onder onze 60 watt kweeklamp te werken is een puur genot terwijl het werken onder de UFO kweeklamp bijna ondraaglijk is. Vooral omdat het licht erg vervelend voor de ogen is maar ook omdat alles rood word en de kleuren van uw planten in dit licht slecht worden gerepresenteerd. Dit maakt het erg moeilijk om van uw planten te genieten en onderscheid te maken tussen de vitale tekens in uw planten.

Kassen en Kweeklampen

Kweekt u in een kas en wilt u graag het seizoen zo lang mogelijk verlengen is dit de juiste kweeklamp voor u, omdat deze IP65 gekeurd is. Hiermee wordt bedoeld dat de verlichting ook geschikt is voor buitenshuis gebruik.


Rood, Groen, Blauw
26, 24, 10 Watt
Brandtijd
50 000 uur
korting op dit moment
45 Stralingshoek & 90 Stralingshoek
Sokkel
Geen
Dimensies
60 Watt (45°): 330mm, 230mm, 135mm
60 Watt (90°): 330mm, 230mm, 135mm
Gewicht
4 kg
Garantie
2 jaar
uw energieverbruik
5.83 Cent/Wh, 15 Cent/Wh, 18 € / per jaar
 
3.89 Cent/Wh, 15 Cent/Wh, 18 € / per jaar
Keurmerk
CE, RoHS, IP65